• Start
  • Smycken
  • Armband
  • Hel 12 kristna armband handgjorda religiösa handgjorda västra Smyckesset
#2118
Hel 12 kristna armband handgjorda religiösa handgjorda västra Smyckesset
Kategori
Armband
Status
Aktiv
Betalningsmetoder
  • Paypal
  • Moneygram
fraktkostnad
  • SE fraktpris: 50.00 kr
  • Internationell sjöfart pris: 50.00 kr
rabatt
Spara 15.00 kr på sjöfarten [?]
leverans tid
15-30 dagar med giltig online-spårning
returer
returer accepteras
köparen skydd
garanti på kvitto eller pengar att återbetala
Säljare informationen

Säljs av konst

Medlem sedan: 28.04.2014


Se fler objekt från denna säljare

Mer om objektet
Parti 12 Handgjorda armband, olika modeller.

TID för leverans: Vi skickar din beställning från Lima, Peru, efter 1-2 arbetsdagar efter mottagandet av din betalning. Ungefärlig tid när du får din beställning är 15-20 dagar. Spårning av USPS tillämpas för USA. Det kan finnas vissa förseningar på grund av air mail, men i allmänhet dessa förseningar gör uppstår inte ofta. Mail är certifierad, så om du inte får din beställning i 1 månad, vi kommer att göra ett formellt klagomål till postkontoret. Begränsa tiden blir 55 dagar.

EXPRESS frakt alternativ: Vi erbjuder även expressfrakt med EMS. Med det här alternativet kommer du att kunna ta emot din beställning i 5-10 dagar till USA och 7-15 dagar över hela världen. Kontakta oss för att ge dig especific expressfrakt priset för det exakta beloppet av produkter du beställer hos oss.

RABATT för kombinerat order: Om du köper 2 eller fler massor, det finns en frakt rabatt på 3 USD i varje ytterligare hel som du köper. Besök vår butik i Globe bud att se många andra produkter som vi erbjuder. Vi är grossister. Om du vill köpa produkter av hundrends eller tusentals, vänligen skicka meddelande för specialpris och köpa den nu mycket.

FEEDBACK: Om du är nöjd med produkten, vänligen lämna oss positiv feedback. Detta hjälper oss att ge bättre service och erbjuda fler produkter till salu. När du utvärderar anser leveranstider och frakt priset vi skicka beställningar från Lima, Peru. Om det finns någon form av problem med din beställning, skicka vänligen meddelande och vi kommer att lösa den. Tack.
Omdömen

Din e-postadress:

Fråga: