#1019
Del 5 tagua mutter nyckelringar i form av stora docka, handgjorda nyckelringar
Kategori
Nyckelringar
Status
Aktiv
Betalningsmetoder
  • Paypal
  • Moneygram
fraktkostnad
  • SE fraktpris: 39.87 kr
  • Internationell sjöfart pris: 39.87 kr
rabatt
Spara 15.00 kr på sjöfarten [?]
leverans tid
15-30 dagar med giltig online-spårning
returer
returer accepteras
köparen skydd
garanti på kvitto eller pengar att återbetala
Säljare informationen

Säljs av konst

Medlem sedan: 28.04.2014


Se fler objekt från denna säljare

Mer om objektet
Del 5 tagua mutter nyckelringar i form av stora dockor. Naturliga vegetabiliska ivory viktiga tillbehör, för hand. Tagua palm är känd växt som är endemisk för Norra Anderna, inklusive Ecuador. Dess torkade mutter allmänt används för att göra smycken och hantverk.

LEVERANSTID: Vi skickar din order från Quito, Ecuador, efter 1-2 arbetsdagar efter att ha mottagit din betalning. Ungefärlig tid när du ska få din beställning är 15-20 dagar. Spårning av USPS gäller för USA. Det kan bli en del förseningar på grund av air mail, men i allmänhet, dessa förseningar inte sker ofta. E är certifierad, så om du inte får din beställning inom 1 månad, vi kommer att göra ett formellt klagomål till posten. Den gräns som tiden kommer att vara 55 dagar.

SNABB LEVERANS ALTERNATIV: Vi erbjuder snabb leverans med FEDEX. Med hjälp av detta alternativ kommer du att kunna ta emot din beställning inom 2-3 dagar till USA och 3-10 dagar i hela världen. Kontakta oss för att ge dig de especific snabb frakt pris för att exakt det antal produkter som du beställer hos oss.

RABATT FÖR KOMBINERADE ORDER: Om du köper 2 eller fler partier, det är en frakt rabatt på 3 USD i varje extra mycket som du köper. Besök vår butik i Globen Bud för att se många andra produkter som vi erbjuder. Vi är grossister. Om du funderar på att köpa produkter av hundrends eller tusentals, vänligen skicka ett meddelande till specialpris och köp den nu mycket.

FEEDBACK: Om du är nöjd med produkten, vänligen lämna oss positiv feedback. Detta kommer att hjälpa oss att ge bättre service och kunna erbjuda fler produkter till försäljning. När du utvärderar leveranstid och frakt priset anser vi skickar beställningar från Quito, Ecuador. Om det finns någon form av problem med din beställning, vänligen skicka ett meddelande så löser vi det. Tack.
Omdömen

Din e-postadress:

Fråga: